CO-OP

Co-op, Cooperative Education, genomförs i samarbete med Högskolan Väst och innebär att programstudenter varvar studier med arbetsperioder i sitt Co-op företag. Det är vanligtvis 40 veckor fördelade på tre eller fyra olika perioder utspridda under utbildningens 3,5 - 4 år.

CO-OP Elkraft

Varje år erbjuder vi 1 Co-opplats till studenterna på Elkraftsprogrammet vid Högskolan Väst. Utbildningen är uppdelad på 3 Co-opperioder och det går att söka till varje enskild period. Utgångsläget är dock att respektive årskulls Co-op student ska göra samtliga 3 perioder hos oss.

Är Du intresserad av vår eftertraktade Co-opplats?

Vänligen skicka in Din ansökan via vårt formulär www.sllab.se/ansökan och ange "COOP" som sökt position.Kom ihåg att ange vilken period som ansökan gäller!

Urval

Är Du rätt person för uppdraget? Vi söker en ambitiös person som visar stort engagemang med entreprenöriella egenskaper och bred kompetens. Fokus på lönsamhet och effektivitet går hand i hand med krav på mycket hög kvalitet på utfört arbete; såväl i fält som på kontoret. Vår nye påläggskalv välkomnas in i en effektiv organisation med snabba beslutsvägar och tydliga karriärsmöjligheter.

Din ansökan utvärderas av företagets VD samt affärsområdeschef, som sedan väljer vilka kandidater som går vidare till nästa steg i processen.